реклама

реклама

На відрізку бульвару Шевченка від вулиці Припортова (колишня – Героїв Сталінграда) до Різдвяної розпочали укладання останнього верхнього шару ЩМА. Ремонтні роботи тут здійснює товариство «Автомагістраль-Центр», яке виграло тендер.

image.php Про це з посиланням на директора департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна повідомляє сайт Черкаської міської ради.

За словами пана Савіна, нині дорожники працюють на відрізку бульвару між Припортовою та В. Чорновола. Раніше на ньому виконали всі необхідні підготовчі роботи, зокрема, підняли люки й решітки зливової каналізації. Завершити розпочате асфальтування підрядна організація обіцяє за тиждень, утім, якщо на заваді не стануть погодні умови. Далі дорожники перейдуть на відрізок від В. Чорновола до Різдвяної.

– На сьогодні підрядник працює за цінами. Які запропонував ще в 2016-ому році, – говорить Артур Савін. – Для зменшення собівартості робіт ця організація встановила власний, іще один на території нашого міста, асфальтний завод. Сподіваємося, що він забезпечить додаткові потужності для капітального ремонту вулиць як Черкас, так і області.

Водночас, як розповів Артур Савін, зараз визначають переможця торгів щодо реконструкції ще двох черг бульвару Шевченка – від вул. Михайла Грушевського (раніше – Котовського) до Можайського та від вул. Різдвяної до площі 700-річчя.

– Але констатуємо звичний для процедури закупівель факт суперечки між підрядниками, які, як результат, затягують початок виконання робіт, – прокоментував Артур Олександрович.

Триває асфальтування і на Героїв Дніпра між вулицею Сержанта Смірнова до вулиці Козацької. Тут укладають вирівнюючий та нижній шар покриття.

– Ці роботи підрядник зміг розпочати завдяки ухваленому на позачерговій сесії рішенні про додаткове фінансування, – говорить Артур Савін. – Тепер підрядник впевнений у тому, що з ним розрахуються.

Ремонт дорожнього покриття завершили, крім того, на вулиці Надпільній (колишня – Ільїна). Тут працювали на ділянці від Можайського до М. Грушевського. За словами Артура Савіна, на цьому об’єкті лишилося облаштувати пандуси та нанести розмітку. Її облаштують із холодного пластика.

– До нанесення розмітки підрядник перейде через два тижні. Це технологічні вимоги: на свіжий асфальт її наносити не можна, оскільки – жовтіє, – звернув увагу директор департаменту. – Така розмітка служитиме, щонайменше, три або чотири роки.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Дональд Трамп 08.09.2018 16:59
Когда будешь стелить на Гуржиевской ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Синоптик 08.09.2018 12:43
Інтуїція у чиновників вражаюча. Тільки-тільки почало дощити, а вони вже тут як тут з асфальтуванням. За їх діями можна складати безпомилковий прогноз погоди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100