реклама

реклама

Уздовж бульвару Шевченка на ділянці між вулицями Небесної Сотні та Припортовою розпочали довгоочікуваний ремонт тротуарів. Про це повідомив директор департаменту архітектури та містобудування Артур Савін. Він наголосив: початок цих робіт затримали у зв’язку з проведенням процедури відкритих торгів. Нині ж тут працює підрядна організація, яка запропонувала найнижчу ціну.

Нині, за його словами, бригади ремонтників працюють парною стороною бульвару. Зокрема, на відрізку від вул. Богдана Хмельницького до вул. Пастерівської. Тут зняли старе асфальтне покриття, далі ж пішохідну частину бульвару Шевченка облаштують тротуарною плиткою.

– Архітектори запропонували укласти тут кольорову плитку. Вона дещо дорожча, але матиме більш привабливий естетичний вигляд, – коментує Артур Савін. – До початку холодів підрядник планує завершити розпочаті роботи.

Про це інформує прес-служба міськради

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Шаріков 09.09.2018 19:11
розпочали довгоочікуваний ремонт тротуарів
======================
А коли розпочнуть неочікуваний ремонт тротуарів у центрі міста? від ЦНТІ, мимо Коопервтора до Дружби народів? (по дорозі відремонтуйте дві ями на дорозі після капітального ремонту бульвару Шевчена на перехресті вул. Небесної Сотні менше року назад), а потім від буль. Шевченка до центрального ЗАГСУу. Хоча про що ми кажемо. Таке враження, що нашим містом керують косоглазі інопланетяни чи "почесний громадянин Черкас" - Сакашвілі з Нідерландів :o :-? :-* :roll: :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Гість 08.09.2018 20:32
Ахренеть, які молодці! Біля будинку торгівлі чорт ноги зломить, тільки трохи потемнішає і фіг пройдеш, а вони стелять бруківку там, де ніхто не ходить, та ще й "трохи дорожчу". Хай би вам руки повикручувало!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Так 08.09.2018 20:30
Будуть їздити по тротуарах, бо по бульвару неможливо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100