реклама

реклама

Для забезпечення учасників АТО земельними ділянками Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області протягом восьми місяців 2018 року видало 1086 наказів про надання дозволу на розробку проектів відведення земельних ділянок орієнтовною загальною площею 1941,57 га.

Усього з початку реалізації ініціативи щодо надання землі атовцям (улітку 2014 року) на цей час Держгеокадастр області надав 7497 дозволів для розробки землевпорядної документації на загальну площу 12753,64 га. А саме: для ведення індивідуального садівництва видано 1017 дозволів на загальну площу 121,69 га та для ведення особистого селянського господарства – 6480 дозволів на загальну площу 12631,95 га.

Нині в області 5875 осіб із числа військовослужбовців, правоохоронців і членів їхніх родин уже отримали у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності земельні ділянки загальною площею 10160,48 га.

На сьогодні до Головного управління Держгеокадастру в області надійшло 13392 клопотання від учасників АТО, що виявили бажання отримати земельні ділянки.

«У кожному відділі Держгеокадастру у районах є відповідальний працівник, якому доручено цей напрям роботи. Адже перш, ніж звернутися до Головного управління в Черкаси, військовослужбовці мають отримати вичерпну консультацію в тому районі, де хочуть отримати земельну ділянку, – зазначила начальник Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області Ольга Залога під час наради з керівниками структурних підрозділів обласного Держгеокадастру. – Забезпечення земельними ділянками наших захисників залишається пріоритетним завданням землевпорядної служби».

Довідково:

На сайті Держгеокадастру розміщено покрокову схему дій для допомоги учасникам АТО та членам родин загиблих воїнів, котрі бажають отримати земельні ділянки.

Прес-служба Головного управління

Держгеокадастру у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100