реклама
Sucurity Police

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою 37-річному зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 156 (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку), ч. 2 ст. 153 (задоволення статевої пристрасті неприроднім способом із застосуванням погрози фізичного насильства, вчинене щодо неповнолітньої повторно особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 152 КК України) Кримінального кодексу України.

Указаного чоловіка в серпні 2018 року затримано правоохоронцями за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Установлено, що підозрюваний, дочекавшись потенційну жертву на одній із вулиць міста Черкаси та прослідкувавши за неповнолітньою дівчиною, яка поверталася додому, зайшов разом з нею до ліфту під’їзду, дістав з кишені ніж і, погрожуючи фізичною розправою, заволодів майном потерпілої.

Під час розслідування зазначеного злочину також зібрано достатньо доказів причетності правопорушника до фактів насильницького задоволення статевої пристрасті неприроднім способом, із погрозою застосування фізичного насильства, а також розбещення неповнолітніх, й судом задоволено клопотання прокурора щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин кримінальних правопорушень, завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акта до суду в розумні строки.

Довідково: за вчинене зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.
Про це інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100