реклама

реклама

Під процесуальним керівництвом Черкаської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 36-річного жителя одного з сіл Черкаського району, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Установлено, що 28-річний чоловік, уродженець с. Дубіївка Черкаського району, спільно зі своїм знайомим, 25-річним жителем с. Білозір’я Черкаського району, перебуваючи в домоволодінні потерпілого, під час розпивання спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин нанесли множинні удари руками, ногами та дерев’яною палицею в життєво важливі органи потерпілого, а саме в область голови та тулуба, від яких останній помер.

630_360_1484151355-3896

Одного із зловмисників, затримано в порядку ст. 208 КПК України та на цей час йому оголошено про підозру й обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб, а його спільника оголошено в розшук.

Досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі та розшукові дії для встановлення всіх фактичних обставин події й завершення досудового розслідування в розумні строки.

Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Про це інформує Черкаська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100