реклама

реклама

1536335418_20 Депутати на нещодавній сесії Черкаської облради прийняли ряд рішень. Виконавчий апарат обласної ради перелічує, які питання порядку денного знайшли підтримку серед депутатського корпусу. Зокрема, це низка рішень, що подано управлінням майном обласної комунальної власності.

Так, Наталію Ільїну призначено на посаду директора КП «Аптека №182» Черкаської обласної ради; затверджено техніко-економічне обґрунтування доцільності передачі цілісного майнового комплексу ДНЗ «Буцький політехнічний професійний ліцей» з державної власності до власності територіальних громад сіл, селищ, міст області; внесено зміни до рішення обласної ради від 09.06.2017 № 15-2/VII «Про прийняття майна у комунальну власність»; надано дозвіл КП «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» та ВНЗ «Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка Черкаської обласної ради» на передачу в оренду майна.

Також підтримано проекти рішень щодо надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості); припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її до земель запасу; затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та інші.

Депутати підтримали всі проекти рішень щодо реорганізації комунальних закладів, що належать до галузі охорони здоров’я, припинення юридичної особи – КЗ «Черкаський обласний центр здоров’я Черкаської обласної ради » та деякі інші.

Серед питань, позитивно проголосовано за перерозподіл та використання коштів для надання одноразової грошової допомоги громадянам за рахунок коштів обласного бюджету; внесення змін до Антикорупційної програми обласної ради на 2018 рік; до обласної програми охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки; у додаток до Обласної програми підтримки закладів вищої освіти області на 2015-2019 роки.

Також заслухано інформацію начальника управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Ігоря Колодки щодо внесення змін до Програми розвитку рибного господарства водойм Черкаської області на 2014-2020 роки та ухвалено відповідне рішення.

Результативним голосуванням підтримано запропоновані зміни до рішення обласної ради від 22.12.2017 № 19-22/VII «Про обласний бюджет на 2018 рік», з якими присутніх ознайомила директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

Цим рішенням приведено показники обласного бюджету у відповідність із обсягами трансфертів, виділеними у міжсесійний період із Державного бюджету України та місцевих бюджетів області, ефективне використання коштів обласного бюджету шляхом розподілу вільного залишку коштів на початок року, коштів від перевиконання обласного бюджету та перерозподілу бюджетних призначень в межах затвердженого загального обсягу видатків та надання кредитів на 2018 рік.

Розглянувши ці питання порядку денного, в роботі сесії оголошено перерву.

За погодженням із керівниками фракцій продовжити роботу пленарного засідання обласної ради заплановано на 10 годину 21 вересня 2018 року.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100