реклама

реклама

57-річний литовець ще у 2014 році приїхав у справах до України. Кількаденний візит до Черкас вніс корективи до розпланованого і розміреного життя прибалтійця. Випадкова зустріч із черкащанкою стала приводом для чоловіка залишитися в Україні на довгих 4 роки, інформує "Вичерпно".

lietuvos-respublikos-pasas-69615448-1-710x434
Потрапивши у поле зору черкаських міграційників іноземець надав для перевірки тільки паспорт громадянина Литви. Як виявилося, жодних спроб легалізувати своє перебування в Україні не робив, проживаючи без документів на право проживання в Україні. За свою нерозсудливість йому довелося сплатити штраф у розмірі 1700 грн та протягом 10 днів був змушений залишити територію України відповідно до прийнятого міграційниками  рішення про примусове повернення.

Чоловік, намагаючись ухилитися від виконання рішення про примусове повернення до Литви, так і не наважився добровільно залишити територію Черкащини, де його вдруге було виявлено співробітниками міграційної служби спільно з правоохоронцями. Відповідні матеріали на порушника були передані до Соснівського районного суду м. Черкас, яким було прийнято рішення про примусове видворення іноземця.

Попри небажання литовця залишати Україну знехтувати рішенням суду не вдалося. Його було поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців, де він очікуватиме повернення на батьківщину після «короткострокової» поїздки в Україну тривалістю в 4 роки.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Шаурма 12.09.2018 02:43
Половина черкаського базару - нелегали. Нікого не цікавлять. Знайшли одного громадянина Євросоюзу для звітності. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100