реклама

реклама

1127370_20180904124508 Поліція затримала трьох жителів Бней-Брак, Бейт Шемешу і Гіватаїмі, підозрюваних в обмані майже двох тисяч клієнтів, повідомляє сайт newsru.co.il з посиланням на прес-службу поліції.

Розслідування почалося після того, як в поліцію було подано дві скарги людьми, які мали намір відвідати Умань в дні свята Рош а-Шана. Через певну компанію вони придбали квитки вартістю в 650 доларів кожен, проте за два дні до вильоту їм повідомили, що квитки є недійсними.

У ході розслідування з'ясувалося, що мова йде про велике шахрайство, жертвами якого стали понад дві тисячі осіб.

Поліція підозрює, що шахраї уклали договір з іноземним громадянином, що представляє компанію, яка здійснює рейси між Ізраїлем і Україною. Вони замовили у нього дві тисячі квитків загальною вартістю в 1,3 мільйона доларів.

Поліція підозрює посередником 29-річного жителя Гіватаїмі. Він повідомив представникам авіакомпанії, що він має намір частково субсидувати купівлю квитків і переведе гроші сам.

В основному, кошти, отримані від клієнтів, так і не перевели. Шахраї використовували їх для відмивання грошей і для особистих потреб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100