реклама

реклама

Черкаський «Азот» у два рази збільшив виробіток карбаміду у м’яких контейнерах «біг-беги», наростивши потужності  на одній  із двох ліній з фасування даного виду добрив.

Потужність лінії становить 40 тонн за годину, що дозволило підприємству повністю перевести один із двох цехів карбаміду на пакування продукції у м’які контейнери (біг-беги), місткістю 700 кг.

На черзі – модернізація другої лінії пакування карбаміду. З її введенням в дію  підприємство спроможне буде фасувати увесь вироблений карбамід у м’які контейнери, забезпечивши додаткову гнучкість відвантаження добрив споживачам.

«Розширення потужностей пакувальної лінії перш за все обумовлено зміною ринкових факторів. В процесі внесення добрив на поля аграрії все частіше переходять на використання спеціальної техніки та підйомних механізмів, які краще пристосовані до використання добрив саме у м’яких контейнерах. В перспективі попит на мінеральні добрива у м’якій тарі буде і далі зростати, тому ми очікуємо, що підлаштування під потреби клієнтів дозволить нам отримати додаткові конкурентні переваги», – прокоментував Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

Лінія фасування карбаміду в біг-беги в цеху М-2(1)

За словами Віталія Склярова, використання біг-бегів є також більш зручним видом упаковки і для самого підприємства. «У такій тарі товар зручніше транспортувати та можна зберігати не лише на закритих складах, але й на відкритих майданчиках. Продукція захищена від зовнішнього впливу і довше зберігає свої властивості».

Загальна сума інвестицій у розширення та переоснащення лінії склала близько
2 мільйонів гривень. Всі технічні роботи виконувались спеціалістами структурних підрозділів Черкаського «Азоту» та тривали чотири місяці.

У процесі проведення технічних заходів було суттєво модернізовано роботу самої пакувальної лінії. Відтепер увесь процес від фасування, пакування і подачі упакованого продукту до завантаження його у напіввагони автоматизований.

«Модернізація фасувальної лінії дозволяє нам суттєво скоротити затрати часу та оптимізувати використання людських ресурсів на проведення повного циклу від випуску до відвантаження м’яких контейнерів до напіввагонів. Крім того, ми зможемо підвищити і рівень управління технологічним процесом. Пакувальна лінія оснащена всіма необхідними контрольно-вимірювальними приладами та електронними датчиками, які допомагають більш точно контролювати процес фасування і відвантаження м’яких контейнерів у напіввагони, а наявність підлогових платформних ваг дозволяє проводити кінцевий замір ваги заповненого контейнера», – додав Віталій Скляров.

Загальна проектна потужність агрегатів з виробітку карбаміду ПАТ «АЗОТ» (цехи М-2 і М-6) становить 891,6 тисячі тонн на рік.

Про це інформує прес-служба заводу

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 иван 13.09.2018 08:23
Фірташ в Австрії нюхає альпійське повітря, а ми Азот ще й нам розповідають на скільки збільшили шкідливе виробництво, а ми повинні радіди бо в нас є робота. Хай Скляров краще скаже скільки вклали коштів в модернізацію виробництва для запобігання викидів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Черкащанин 12.09.2018 21:42
Знову засмердять Черкаси по-повній?! :-x
А прес-служба ***** "Азоту" не хоче розповісти, коли вже у них нормально очисні працюватимуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Фирташ 12.09.2018 19:33
Цитую тетянка:
От молодці!!!! Як би ще і заробітну плату виплачували вчасно і борги півторарічної давності по з/п виплатили.....

Моржет, вам ещё и за электричество расплатиться, и налоги заплатить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 тетянка 12.09.2018 15:10
От молодці!!!! Як би ще і заробітну плату виплачували вчасно і борги півторарічної давності по з/п виплатили.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100