реклама

реклама

16 вересня благодійний спортивний фестиваль CherITy Fest-2018 об'єднає черкаські ІТ-компанії SPD-Ukraine, TransferWise, Master of Code, Everlabs, Visual Craft, Ин-Агро, eKreative, Active Bridge та Default Value. Мета заходу - зібрати кошти на встановлення ігрового майданчику у дитячому притулку “Теплий Дім”, та для закупівлі обладнання у відділення дитячої онкогематології Черкаського онкодиспансеру.

Ігрове обладнання для дитячих майданчиків буде закуплено у місцевого виробника - це ПАТ “Темп”, і вже укладено відповідні договори.

1-1-4

SPD-Ukraine вже вчетверте є головним організатором заходу, крім того цього року eKreative допомагає з фуд-зоною, а MoC влаштовує гаражний розпродаж.

CherITy Fest традиційно відбудеться у парку Сосновий бір, який надає для проведення КП «Дирекція Парків», за сприяння фонду «Урожай - громаді», Національного олімпійського комітету України та Cherkasy IT-Cluster.

Євгенія Полонська - Співорганізатор усіх фестивалів CherITy, HR Manager SPD-Ukraine: "Насправді мета нашого заходу полягає не тільки в тому щоб зробити наше місто кращим, вона набагато об'ємніша. Для мене Черіті - це подія, яка об'єднує нас спільними цінностями, яка дає можливість нам побачити наскільки ми сильні коли згуртовані. Ми знайомимось, ми змагаємося, ми обмінюємося ідеями та реалізовуємо їх, ми робимо разом буденні речі та просто гарно проводимо час, а в результаті - досягаємо високої мети. В нас досить зрозуміла та прозора позиція - ми діємо, а не очікуємо від когось результату."

Новинкою CherITy Fest стануть велозаїзди, та вже традиційно пройдуть забіги. По численним проханням організатори зробили розподіл забігів та велозаїздів на чоловічі та жіночі. Кожен бажаючий (віком від 18 років) зможе прийняти участь зробивши внесок від 200 грн. Дорослі будуть бігати на дистанціях 2,5, 5 та 10 км та переможці отримають подарунки від компаній Renault, Mitsubishi та УкрСиббанк. Також пройде безкоштовний дитячий костюмований забіг (3-5 та 6-8 років), в якому усі дітки отримають подарунки за свій інтерес до спорту. Навчальні проекти, такі як SPD-University, Masters Academy та інші, будуть представлені на локації IT-можливостей, яка дасть змогу ознайомитись зі шляхами побудови кар'єри для тих, кому цікаво спробувати себе у цьому напрямку.

Однією з основних подій фестивалю є IT тімбілдінги - серія змагань за звання "найспортивнішої та найдружнішої компанії міста Черкаси". Переможців визначатимуть за результатами шести етапів - настільний теніс, міні-футбол, стрітбол, заїзди на картингах, боулінг та пляжний волейбол. Цьогорічні змагання стали найбільшими за свою історію, оскільки участь у IT-тімбілдінгу приймають участь рекордні 9 команд, кожна з яких зробила внесок у розмірі 5 тисяч гривень.

Cергій Говорухін Java Developer компанії SPD-Ukraine: "Настільний теніс - моє хобі вже більше 15 років. Коли два з половиною роки тому прийшов у компанію і мені запропонували взяти участь у Черіті, одразу погодився і виступаю відтоді щороку. Це можливість пограти в улюблену гру, поспілкуватися з різними цікавими людьми, отримати драйв і зробити добру справу для міста. Вважаю, що такі події дуже класні і корисні і для ІТ спільноти,  і для міста."

40768267_2117997625183829_4700714213662785536_n

Попередні фестивалі зібрали більше 160 тисяч гривень, та допомогли громаді міста провести конкурс архітектурних проектів літнього кінотеатру, створити перший мурал міста на фасаді школи №15, прокласти доріжку для людей з обмеженими можливостями руху на пляжі "Живчик", закупити 62 датчика на світлофори для людей з вадами зору, та оплатити курси іпотерапії та сенсорної інтеграції для дітей з синдромом дауна (співпрацюючи з ГО "Сонячні діти черкащини").

Якщо ти любиш своє місто та хочеш допомогти добрій справі, приходь у неділю 16 вересня на CherITy Fest та приєднуйся до цього свята спорту та благодійності!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100