реклама

реклама

Колективу ж самого підприємства з листопада 2011 року керівництво заборгувало 1,4 млн. грн. заробітної плати. Не виявилось у підприємства і 7 млн. грн. для розрахунків з постачальниками сільськогосподарської продукції. Про порушення уманським підприємством законодавства повідомляє начальник управління податкової міліції ДПС в Черкаській області Сергій Віннік.

За результатами перевірки зазначеного підприємства, проведеної співробітниками відділу податкової міліції Уманської ОДПІ, було встановлено, що засновниками підприємства-виробника цукру та підприємства - основного покупця готової продукції були одні й ті самі особи, які продавали самі собі вироблений цукор за заниженою ціною, а виробнику залишали збитки. В свою чергу підприємство – покупець на перепродажу однієї тони цукру заробляло 2,5 тис. грн.

Внаслідок такої “діяльності” бюджет недоотримав податків на суму 2,5 млн. грн.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України (умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).

Також проводиться додаткова перевірка щодо виявлених на підприємстві під час обшуку 4,9 тис. тон цукру на суму близько 30 млн. грн., інформує прес-служба УПМ ДПС області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100