реклама
Sucurity Police

реклама

У Городищенському економічному ліцеї втілюють освітні новації. Тут не лише модернізують приміщення, а й активно впроваджують сучасні методики та педагогічні практики. У цьому переконався перший заступник голови ОДА Віталій Коваль, відвідавши навчальний заклад. До ліцею він завітав, перебуваючи з робочим візитом на Городищині.

– Поступово створюємо сучасний освітній простір у навчальних закладах області, – каже перший заступник. – Наше завдання – щоб він задовольняв потреби як учнів та їхніх батьків, так і самих викладачів. Тутешній ліцей – яскравий приклад навчального закладу, де вдало поєднують технологічний підхід до освітнього процесу та гуманістичний – до формування особистості ліцеїста, де орієнтуються саме на можливості, нахили й інтереси кожного з учнів. Результат очевидний – кількість переможців олімпіад та конкурсів зростає. Так само й рівень викладачів, котрі постійно оновлюють методики та практики викладацької діяльності.

^DC1DC3904218078FE91DBCA1DD9D539389225BA6F5641452E9^pimgpsh_fullsize_distr

Нині 80 учнів закладу навчає зо два десятки викладачів, поміж яких і Заслужений учитель України, викладачі з відповідними кваліфікаційними категоріями та званнями. Протягом останніх років 17 учнів ліцею стали переможцями ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, 7 – стипендіатами Президента України за абсолютну першість в ІV етапі Всеукраїнських олімпіад з економіки та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН, одержали перемоги у Всеукраїнських турнірах юних економістів та знавців курсу «Фінансова грамотність».

Ліцеїсти навчаються за економічним та правовим профілем. Тут функціонує 7 кабінетів, зокрема фізики, біології та хімії, що обладнані мультимедійними комплексами, комп’ютерний клас. У кабінеті економіки й історії встановлено інтерактивні дошки. У кабінеті фізики розміщено LEGO-лабораторію. У ліцеї є власний WEB-сайт та блоги учителів, а ще друковане видання – газета «Ліга».

За період минулого й нинішнього років на поліпшення матеріально-технічної бази ліцею використали понад 500 тис. грн з місцевого бюджету та майже 900 тис. грн з обласної субвенції на програму «Інноваційні школи».

Віталій Володимирович у Городищенському ліцеї поспілкувався з учнями та педагогами. Принагідно відвідав кілька навчальних кабінетів.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 иван 13.09.2018 12:15
"За період минулого й нинішнього років на поліпшення матеріально-технічної бази ліцею використали понад 500 тис. грн з місцевого бюджету та майже 900 тис. грн з обласної субвенції на програму «Інноваційні школи»" і це за цілий рік на весь ліцей, а в Черкасах за такі самі кошти оглядовий майданчик в парку забабахали - от як.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Це круто 13.09.2018 10:06
Та ти шо - сам пройшовся?!
На Коваля це не схоже - мав заїхать у школу на службовому #оповозі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Сотник 13.09.2018 09:53
Тепер, на стінах закладу, слід вивісити меморіальну дошку з цього приводу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 1 13.09.2018 08:35
Ничего не пропало?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100