реклама

реклама

«Ярмарок вакансій» для демобілізованих військовослужбовців, передусім учасників бойових дій, провели в Черкасах обласний центр зайнятості та представники роботодавців.

1

Під час «ярмарку» вчорашні військовики змогли ознайомитися з діяльністю, умовами роботи та актуальними вакансіями на низці промислових та комунальних підприємств, у підрозділах поліції, Національної гвардії, Державної пенітанціарної служби, Держприкордонслужби тощо.

Фахівці служби зайнятості консультували відвідувачів щодо питань працевлаштування, навчання за сприяння служби зайнятості, стажування на робочому місці тощо. Охочі змогли навчитися складати резюме, пройти психодіагностичне тестування з метою професійного навчання, обмінятися досвідом з пошуку роботи.

Загалом з початку проведення демобілізації до служби зайнятості Черкащини звернулися 4495 осіб із числа демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в АТО та ООС. Майже третина з них – особи у віці від 35 до 44 років. До проходження служби у Збройних силах дві третини демобілізованих обіймали посади службовців, третина працювала за робітничими спеціальностями. За освітнім рівнем майже 40% становлять особи з вищою освітою.

За сприяння служби зайнятості роботу отримали майже 1,8 тис. демобілізованих учасників бойових дій на сході країни.

2

3

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100