реклама

реклама

На черговій сесії у міській раді Золотоноші начальник управління житловокомунального господарства Олександр Флоренко відзвітував про апробацію 20 літрів нового засобу боротьби з бур’яном «Стоп амброзія», вітчизняного виробника.

ambroziya-200x200 Про це розповідає «Золотоноша.ck.ua» з посиланням на золотоніську громадсько-політичну газету «Златокрай».

Випробування відбулись у районі центрального стадіону, а результати обробки були втішними. Тому більша партія препарату буде закуплена для боротьби з цим рослинним агресором у наступному році. За словами Флоренка, при обробці амброзії рослина стає неалергенною і не викликає нездужання людей.

Препарат має контактну дію. Потрапляючи на листя  рослин, проникає в середину та викликає в’янення. Проте, як відомо, насіння амброзії вкрай живуче і має особливість проростати протягом 40 років. Тому, там де були її зарості, навіть після обробки амброзія знову буде проростати в достатку. У наступні 34 роки на ділянці необхідно буде проводити таку ж обробку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100