реклама

реклама

Уже вдесяте в Смілі міському Будинку культури відбулася міська урочиста церемонія нагородження героїв спортивного року. Організували її відділ молоді та спорту управління освіти Смілянської міської ради.

Захід пройшов дуже  тепло, на одному диханні в переповненій залі. Насамперед згадали про ветеранів спорту. Тих, хто прийшов до Будинку культури нагородили вдячними оплесками. А тих, хто уже пішов із життя, на пропозицію міського голови Сміли і відомого у світі регбіста Олексія Цибка вшанували хвилиною мовчання. Згодом він же, а також срібний призер Олімпіади в Сеулі Олександр Мотузенко, нагородили переможців у 15 номінаціях, зокрема – кращих спортсменів, тренерів, викладачів, меценатів…

Виступи каратистів на заході

Виступи каратистів на заході

Один за одним на сцену піднімалися спортсмени різних вікових категорій і досвіду. Та всі вони заслужили свої нагороди і оплески. Адже серед них були переможці і призери великих міжнародних змагань, чемпіонатів світу, України тощо. Приміром, ще зовсім юною школяркою є Поліна Безсонна. Між тим, торік на чемпіонат України  із шахів серед юнаків та дівчат до 8 років вона виборола ІІ місце у змаганнях з класичних шахів та  ІІІ місце із швидких шахів і вперше в історії Сміли підтвердила право брати участь у першості Європи та світу. Богдан Олійник є чемпіоном України з хортингу, він майстер спорту. Маргарита Бабіцька – чемпіон України з легкої атлетики. Команда ДЮСШ „Олімп” стала володарем Кубку України з футзалу. Команда дитячого будинку-інтернату виборола першість в групі „Б” на міжнародному футбольному турнірі в Польщі. Перелічувати заслужених спортсменів можна довго.

Учасників урочистої церемонії вітав міський голова Сміли Олексій Цибко

Учасників урочистої церемонії вітав міський голова Сміли Олексій Цибко

Серед нагороджених був і ветеран, директор приватного підприємства Станіслав Голубець. Торік в місті Вліссінгемі, Королівство Нідерланди на VI Чемпіонаті Світу з карате Word JKA він зайняв 2 місце в ката Шотокан у складі української збірної. Ката японською означає формальна вправа або комбінація і є встановленою комбінацією прийомів. Станіслав відзначився у віковій категорії 40 років+. Зауважимо, що на той час йому виповнився 61 рік. Не дивно, що як досвідчений спортсмен, який володіє 4-м даном і є суддею міжнародної категорії, він ще й виконував роль судді під час змагань інших спортсменів. Отже, спортсменам-початківцям Сміли є на кого рівнятися, з кого брати приклад.

Олександр ВІВЧАРИК,

Фото автора

Олександр Мотузенко теж вручав нагороди, зокрема і Поліні Безсонній

Олександр Мотузенко теж вручав нагороди, зокрема і Поліні Безсонній

Один з кращих спортсменів-ветеранів Сміли Станіслав Голубець

Один з кращих спортсменів-ветеранів Сміли Станіслав Голубець

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 бывший 14.09.2018 15:40
Мотузенко - ****** ченнный.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Пильний 14.09.2018 10:28
Да, а мій брат у 60 років тільки рибу може ловити... Молодець смілянин Голубець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100