реклама

реклама

Працівники поліції, які забезпечували публічну безпеку в Умані під час Рош-га-Шана, завершили свою місію та відбули за місцем дислокації.

DSC_0366

Про це повідомили в поліції Черкаської області.

Вчора працівники поліції, які в складі зведеного загону в місті Умань виконували завдання з забезпечення публічної безпеки та порядку, та поліцейські Держави Ізраїль, які спільно з українськими правоохоронцями забезпечували публічний порядок в місцях перебування паломників, завершили свою роботу. Поліцейські відбули по місцям несення служби.

Впродовж десяти днів зведений загін працівників поліції спільно з ізраїльськими поліцейськими забезпечував правопорядок та публічну безпеку в районі компактного перебування паломників-хасидів.

Керівник управління Нацполіції Черкаської області Валерій Лютий подякував поліцейським за несення служби та дотримання правопорядку в місцях перебування паломників-хасидів на належному рівні.

В свою чергу представники поліції Ізраїлю також подякували українським поліцейським за співпрацю та відзначили їх високий рівень підготовки до проведення масових заходів. На прощання поліцейські обмінялись рукостисканнями.

Зведені загони поліцейських залишили місто Умань. Публічну безпеку та порядок в місті Умань продовжують забезпечувати працівники Уманського відділу поліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100