реклама

реклама

IMG_20180913_125408 У Бузівській ОТГ на Жашківщині вирішили з користю використати опалі яблука з садка, розміром 16 гектарів, що після утворення ОТГ оформили як належить.

– Садок заростав, зникав. Він був нічийний, а ми оформили як слід документи і вирішили громадою використати урожай з користю. Опалі яблука зібрали й здали заготівельній конторі на 4 тисячі. Це десь вийшло 5 тон, – розповів «Прочерку» голова ОТГ Олександр Фуркало.

IMG_20180913_125412

Кошти вирішили використати для встановлення у селі лавочок. Але оскільки їх було замало, то ще долучилися спонсори, які додали стільки ж. У лісництві закупили матеріал, місцевий столяр доклав до них свої руки. Тепер лавки мають розподілити між двома селами, які входять в ОТГ: Бузівкою та Зеленим Рогом.

Залишки дощок підуть на вказівники по ОТГ.

IMG_20180913_125451

Детальніше, як громада асфальтує дороги, встановлює дитячі майданчики, розробляє власний герб та формує Центр безпеки читайте згодом на «Прочерку».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+13 #1 Не вміють вони 14.09.2018 16:10
А "наші" Бонд і Бонтяр (імена - умовні) зробили б все інакше.
На першому етапі - так само зібрали б яблука і продали. Гроші поділили б між собою.
На другому етапі - порізали б яблуні на дошки і зробили б пару лавок для звіту. Решту дощок продали б і гроші від них поділили.
За "трохи грошей" дозволили б Трєньці викорчувать пеньки від яблунь і зробить з верхушки пеньків гарні вивіски до ковбасних МАФів, а корінці - пустить на коптіння ковбаси.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100