реклама

реклама

Оплачувані громадські роботи, що організовуються службою зайнятості спільно з органами місцевого самоврядування, – один із найважливіших та найпоширеніших видів допомоги для незайнятих трудовою діяльністю громадян. Організація такої  зайнятості приносить роботу та дохід для людини, а також користь для територіальної громади, адже мова йде про виконання суспільно корисної праці та вирішення соціально-економічних питань її жителів.

Кожного року Крутьківська сільська рада організовує оплачувані громадські роботи на підпорядкованій їй території, адже тут переконані в їх необхідності та важливості. Цьому сприяє тісна співпраця з Чорнобаївською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості.

Чорнобай

Рішенням сесії сільської ради «Про сільський бюджет на 2018 рік» від 16.02.2018 на проведення та організацію громадських робіт виділено кошти в сумі 60 тис. грн.

«Починаючи з квітня 2018 року в Крутьківській сільській раді до громадських робіт залучили 19 безробітних. Великий обсяг роботи виконано з упорядкування кладовищ, придорожніх смуг, пам’ятників, а також території біля лікарської амбулаторії та будинку культури», - зазначає директор Чорнобаївської районної філії ОЦЗ Сергій Пасічник.

У сільській раді планують продовжувати громадські роботи до кінця року та виділити кошти і на наступний рік.

За словами Сергія Пасічника, проведення таких робіт дає змогу не тільки впорядкувати територію Чорнобаївського краю, але й поліпшити стан культурної спадщини шляхом формування серед громадськості взаємної відповідальності за відродження та збереження історичних надбань.

Чорнобаївська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 справедливий 16.09.2018 20:03
а де ж ті срані патріоти так звані самооборонівці прлдажні, які не бачуть що в районі твориться і в селищі. Вам би твакам покійний Злидар дав пижа. де дороги, де робота людям? тварюки одні в райраді а в адміністрації тим більш. скоти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100