реклама

реклама

Сотні черкащан, які прийшли сьогодні на Хрещатик взяти участь у святкуванні Дня міста, стали свідками і безпосередніми учасниками видовищної і корисної програми, підготовленої для них студентами і викладачами Черкаської медичної академії.

11

Родзинкою презентаційного виступу академії став майстер-клас із надання першої медичної допомоги, який провели для всіх охочих студенти-фельдшери. Будь-хто міг попрактикуватися на спеціальному макеті-фантомі. Самі ж студенти демонстрували свої вміння також на колегах по навчанню.

Кожен міг пройти у майбутніх медиків обстеження, яке включало вимірювання тиску й ваги. Враховуючи вагу, ріст, вік і стать, обчислювали ідеальну масу тіла. Кожному охочому студенти під наглядом викладачів надавали індивідуальні рекомендації щодо раціонального харчування і фізичної активності, роздавали буклети.

– Із першого вересня у нашій академії розпочали навчання нові студенти, які мають стати медсестрами, фельдшерами, акушерками, фармацевтами, зубними техніками, – сказала в коментарі «Прочерку» ректор Черкаської медичної академії Інна Губенко. – Цьогоріч членами нашої дружної академічної родини вперше стали майбутні лікарі та парамедики. Спеціальностей багато. Але всі їх об’єднує одна мета – допомагати людям. Благороднішої за неї немає в усьому світі.

1

2

3

4

5

7

8

9

10

Фото Павла Гайдая

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100