реклама

реклама

Днями Христинівською районною філією Черкаського обласного центру зайнятості було організовано та проведено День відкритих дверей у Виробничому підрозділі служби приміських пасажирських перевезень «Моторвагонне депо Христинівка» регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

фото2

У заході взяли участь директор Христинівської районної філії ОЦЗ Василь Ковальський та керівний склад підприємства в особі в. о. начальника депо Володимира Савченко та помічника начальника депо з кадрів Олени Гаркавенко та 10 безробітних.

Олена Гаркавенко ознайомила учасників заходу з діяльністю та кадровими потребами підприємства: «Виробничий підрозділ служби приміських пасажирських перевезень «Моторвагонне депо Христинівка» займається ремонтом та обслуговуванням вузлів та деталей  рухомого складу залізничного транспорту. На цей час на підприємстві працює 595 робітників, але не дивлячись на це, підприємству все ще не вистачає робочих рук. Актуальною є  потреба в токарях та фрезерувальниках, а також слюсарях з ремонту рухомого складу».

У свою чергу Василь Ковальський зробив акцент на можливості для безробітних проходження навчання в Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, а також надав інформацію про стан ринку праці в Христинівському районі та підкреслив переваги легального працевлаштування для шукачів роботи.

Учасники заходу мали можливість ознайомитися з цехами підприємства та основними вимогами щодо професій, на які здійснюється підбір працівників.

Наприкінці зустрічі безробітні особисто поспілкувалися з керівником підприємства та отримали вичерпні відповіді на свої питання.

Христинівська районна філія ОЦЗ

фото

фото3

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100