реклама

реклама

Черкащан запрошуються долучитися до створення міських правил щодо рекламних вивісок. Зустріч відбудеться 22 вересня о 10.00 за адресою Байди-Вишневецького, 17.

Про це повідомив під час прес-конференції начальник відділу реклами та дизайну міського середовища в міськраді Андрій Поліщук, пише zmi.ck.ua

1537177724-191

"Перший етап - це обговорення, збір ідей, формування загального бачення. Запрошуємо представників влади, громадськість, пресу, осіб, які займаються рекламою, замовників. Це перший крок до боротьби з візуальним шумом. Черкащанам пояснять, що таке реклама, вивіски, іншу термінологію, як боротися з візуальним шумом, якою має бути сучасна вивіска, як має розміщуватися. Потім відбудеться обговорення у форматі "Світове кафе", - каже Поліщук.

Стосовно того, чи стануть певні бренди змінювати свою звичну для очей споживачів картинку, щоб підлаштовуватися під міські правила, посадовець каже, що все залежить від міської влади, на скільки принциповою буде позиція.

"Світові бренди підлаштовуються під міські вимоги", - зазначив чиновник.

Окрім цього, за його словами, має ефективно працювати муніципальна інспекція. Ті вимоги щодо вивісок, які існують, 90% рекламних агенств порушують.

У відділі реклами та дизайну міського середовища наголошують, що завжди готові надати безкоштовну консультацію щодо розміщення вивісок.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100