реклама

реклама

Дві квартири не вдалося придбати в Черкасах для дітей-сиріт через те, що міська рада невчасно погодила зміни до міського бюджету, а власники квартир продали їх іншим покупцям. Спрямовані у на ці квартири кошти субвенції буде повернуто до обласного бюджету.

18994_w_647 Про це під час сьогоднішньої координаційної наради в облдержадміністрації повідомила начальник служби у справах дітей ОДА Оксана Покатілова.

Торік Черкащині на придбання житла сиротам з державного бюджету було виділено 3,8 млн грн субвенції. За ці кошти було придбано 11 помешкань для 13 осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, у 6 районах області.

На 2018 рік на забезпечення житлом дітей-сиріт та осіб з їх числа Черкащині виділено субвенцію у сумі 13,5 млн грн. Упродовж червня-липня проведено 4 засідання обласної комісії, де розглянуто пропозиції Черкас, Ватутіного, Сміли, Умані, Городищенського, Звенигородського, Канівського, Корсунь-Шевченківського, Лисянського, Маньківського, Монастирищенського, Христинівського, Черкаського районів, Тальнівської та Паланської ОТГ. У результаті проведеної роботи комісією розглянуто 44 пропозиції та погоджено для придбання 17 об’єктів житла для 22 дітей-сиріт. Із 13,5 млн грн. для придбання житла відповідним місцевим бюджетам спрямовано 5,8 млн грн.

Станом на 14 вересня придбано 9 об’єктів житла: по 1 квартирі у Ватутіному, Звенигородському, Монастирищенському, Христинівському районах, Тальнівський ОТГ, 2 квартири у м.Смілі, по 1 будинку в Уманському та Черкаському районах. Найближчим часом передбачено придбання ще 6 об’єктів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 007 18.09.2018 19:53
Толя мудак зато земельку своім однодумцям Шевченку, Ботнару та родичам виділив, а дітям запросто рішення просрав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100