реклама

реклама

У Драбівській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості налагоджено системну роботу щодо організації професійного навчання безробітних. Найважливішим джерелом інформації для визначення напрямів підготовки кадрів є замовлення роботодавців. Адже роботодавці – одні із основних партнерів у реалізації державної політики зайнятості. З метою організації професійного навчання під замовлення роботодавців спеціалісти районної філії ОЦЗ постійно вивчають потребу підприємств у підготовці кваліфікованих кадрів, вимоги роботодавців до претендентів на робочі місця. Такий підхід в роботі дав свій результат.

Звертаючись до Драбівської районної філії за допомогою, Олександр Степаненко планував здійснювати пошук роботи відповідно до освіти за професією «технік-технолог», або ж за останнім місцем роботи - черговим. Безробітному також пропонувалась робота і за суміжними професіями, та коли він дізнався про можливість здійснення перепідготовки за індивідуальною формою навчання, -вирішив спробувати свої сили і оволодіти новою професією. Навесні цього року він здав підсумковий кваліфікаційний іспит у Черкаському державному комерційному житлово-побутовому підприємстві «Житлосервіс» за професією «електрогазозварник».

Драбів

«Впродовж майже чотирьох місяців навчання, безробітний освоював теоретичні знання і здобував практичні вміння за професією, яка на сьогодні є актуальною на ринку праці, зокрема і в сільськогосподарському районі. Викладачі навчального закладу відзначили  відповідальність, наполегливість слухача, бажання вчитись і працювати» - коментує директор районної філії ОЦЗ Валерій Хабло.

Після завершення навчання, безробітний пройшов співбесіду з роботодавцем і був працевлаштований до ТОВ «Етуаль-Метал», яке займається виготовленням і монтажем металоконструкцій.

«У сучасних умовах зростає значимість та рівень вимог до підбору персоналу. І фаховий працівник – це гарантія успіху підприємства. Олександр Степаненко є саме таким робітником»,- зазначає керівник підприємства Володимир Забіла.

Драбівська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100