реклама

реклама

Золотоніська міська рада ухвалила рішення про організацію та проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріальним парком «Золотоноша».

industrialnyj park

Про це повідомляє «Золотоноша.ck.ua» з посиланням на міське управління економіки.

Концепція індустріального парку була затверджена торік у квітні. Згідно з нею, об’єктами конкурсу вважаються п’ять земельних ділянок загальною площею 39,93 га. Територія вільна від забудови. Строк використання земельної ділянки у його межах становить 28 років. Індустріальний парк «Золотоноша» включений до Реєстру індустріальних (промислових) парків України під № 20.

Основні умови проведення конкурсу:

- Облаштування території Індустріального парку «Золотоноша».

- Виконання концепції розвитку Індустріального парку «Золотоноша» в місті Золотоноша.

- Забезпечення будівництва повного комплексу споруд для ефективного функціонування виробництва учасників індустріального парку.

- Обов’язкова реєстрація учасників індустріального парку – юридичних осіб в місті Золотоноша.

- Використання земельних ділянок у межах індустріального парку повинно відбуватись у відповідності до санітарно-епідеміологічних та екологічних вимог.

- Надання земельної ділянки в оренду на термін дії договору з правом передачі в суборенду відповідно до чинного законодавства.

- Забезпечення постійного функціонування індустріального парку «Золотоноша».

З оголошенням та повними умовами конкурсу наразі можна ознайомитись на офіційному сайті Золотоноші та сайті Міністерства економічного розвитку України.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні економіки (Садовий проїзд 8, каб. 10,11; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ; /04737/  52279).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100