реклама
Sucurity Police

реклама

Цієї весни Шполянщина відсвяткувала 95-ту річницю з часу заснування. До цієї славної події, на замовлення оргкомітету Шполянської райдержадміністрації, були виготовлені ювілейні медалі «95 років Шполянському району».

6316b87c8d42ce8d26c74cbfb5226ec0

Серед нагороджених  і 18 ровесників Шполянського краю, інформують в РДА.

Оскільки старожили за станом здоров’я не змогли бути присутніми на уродинах Шполянського району, їм нагороди були вручені за місцем проживання під час вітальних візитів представників районної влади з нагоди 95- го ювілейного дня народження.

8bd63a4959a047f479f18c4bb1f2cfc6

Так, останні дві нагороди знайшли своїх почесних власників в селах Антонівка та Ярославка. 20 вересня заступник голови Шполянської райдержадміністрації Ольга Шпиця та голова районної ветеранської організації Володимир Пустовіт завітали з квітами та почесною пам’ятною нагородою до Єфросинії Романівни Висоти з Антонівки, а в селі Ярославка привітали з 95-річчям від дня народження та вручили нагороду Марії Григорівні Кучеренко. Цього дня посадовці продовжуючи гарну традицію вшановувати ювілеї найстарших жителів Шполянщини, вручили  Марії Григорівні подарунок та грошову допомогу передбачену районною програмою «Турбота».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100