реклама

реклама

Канада готова поглиблювати партнерські стосунки з Черкащиною. Зокрема, у сфері промисловості та сільського господарства. Про переваги Черкаського регіону та інвестиційні об’єкти говорили в ОДА заступник очільника області Ярослав Березань з представниками Посольства Канади в Україні та Міністерства зовнішніх справ Канади.

^41FB88776AB7C0B979F181F6F597EA2929A8E7D0CE35C4AE54^pimgpsh_fullsize_distr

Нині в області успішно працюють дві канадські компанії. Зокрема, ТОВ «Автотранс Логістика» та ТОВ «С.М.Трейд». Надалі ж Черкащина прагне до поглиблення українсько-канадської співпраці. У цьому ж зацікавлені й канадські партнери, наголосили представники Канади.

З-поміж основних напрямків найактуальнішими для інвестування є сільськогосподарська галузь та альтернативна енергетика Черкащини, зауважив заступник голови облдержадміністрації Ярослав Березань. Для інвесторів в області створюють усі належні умови. Окрім обласної влади, готові до співпраці з інвесторами й ОТГ.

– Зараз ми в основному експортуємо всю сільгосппродукцію без переробки, – наголосив посадовець. – Тож нас цікавить будь-яке її вторинне оброблення. Водночас, у нас чимало споживачів електроенергії. Більшість з них – підприємства. Зокрема, й хімічної галузі. У нас діє декілька великих підприємств у цій сфері, які виробляють продукцію саме для сільського господарства. Для альтернативної енергетики у нас на Черкащині вигідне співвідношення сонячних днів до температури. Але розмір територій, людський ресурс і зручне географічне розташування дозволяє розміщувати на Черкащині підприємства будь-якої спрямованості.

Посадовець додав, про інвестиції, можливості експорту та підтримку бізнесу в області говоритимуть на Черкаському Міжнародному економічному форумі. Він відбудеться 11 жовтня. В одній із панельних дискусій погодився бути спікером Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні пан Роман Ващук.

Про це інформує прес-служба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 Лєтітє, гОлубі, лєтітє 24.09.2018 09:41
От так от: поки Бондаренко їздив у відрядження по жалюгідних Польщах і Китаях - Ярік Берзань явно злітав у космос за кермом "Тесли", запущеної Маском. Кажуть, навіть відкрив свій приватний стомат-кабінет у тій "Теслі": іноппланетянам - повна вартість лікування, а смілянам і Віталіку Ковалю - скидки)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Доктор 24.09.2018 09:33
Зря Березань втік зі Сміли (двояко якось, кстаті, звучить)))
У Смілі цієї зими ой як треба будуть батареї опалення на марсіанському топливі або хоч в"язані светри із ниток шерсті баранів з планети Плутон! :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Доктор 24.09.2018 09:31
Березань з іноваціями - це те саме, що віник з моторчиком :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 правда 24.09.2018 09:19
Березань - жгі!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Илон Маск 24.09.2018 09:16
Нас, виртуальных персонажей мира не нашей Виртуальной Вселенной, окружает такое колличество другой энергии, что солнечной и не снилось. Каждый пиксел монитора нашего пространства, где нами играют не нашу игру - это неисчерпаемый источник энергии, поставляемой нам блоком питания этого 3D дисплея и в абсолютно любом его месте, а не только на черкащине.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100