реклама

реклама

У Прес-центрі ПС “Будівельник” відбулася передсезонна прес-конференція “Черкаських Мавп”. На питання журналістів відповідали капітан команди – Олександр Кольченко, головний тренер – Максим Міхельсон та директор клубу – Володимир Гриценко.

Спершу Гриценко презентував ЗМІ новий стиль сезону, який чемпіон України матиме цього сезону. Головним гаслом сезону 2018/2019 стала фраза “Творимо історію!”. А в основу сезонної візуалізації ліг дизайн сезону 2007-2008. Саме тоді “Черкаські Мавпи” востаннє виступали у Єврокубках. Після редизайну у малюнку з’явилася чемпіонська корона.

экрана 2018-09-22 в 15.16.25

Володимир Гриценко, директор БК “Черкаські Мавпи”: ”Кожного сезону ми змінюємо свою візуалізацію та отримуємо своєрідний стиль сезону, який потім використовується у графіці та поліграфії. За цей час у нас залишилося кілька фундаментальних лозунгів, зокрема “Черкаські Мавпи” – справжні звірі”. А минулорічний лозунг “Родина Черкаських Мавп” – це взагалі стратегія нашого клубу з чотирнадцятирічною історією. Напевне, символічно, що з ним ми і стали чемпіонами України. Сьогодні наш клуб “Творить історію”.

экрана 2018-09-22 в 15.16.48

За словами капітана “Черкаських Мавп” - Олександра Кольченка, він з нетерпінням чекає першого домашнього матчу, який його команда проведе завтра у рамках Суперкубку України.

Старт гри проти “Дніпра” о 14:00. Квитки тут.

Олександр Кольченко, капітан БК “Черкаські Мавпи”: ”Я відчуваю, що наша команда - це велика родина. Мало де можна зустріти такий колектив, навколо якого відчуваєш особливу атмосферу. Я знову повернувся у Черкаси і відчуваю тепло, яке йде від уболівальників, вони дуже привітні, у місті багато людей які знаються на баскетболі і віддають частину свого життя цій грі. Все це не забувається і залишається у пам’яті надовго. Завтра у нас черговий виклик – нам потрібно вдало дебютувати перед власною публікою. Команда зробить усе можливе задля цього і дуже хочу, аби уболівальники допомогли нам своєю підтримкою”.

Передсезонна підготовка, в силу участі черкаських представників у збірній України, не вийшла належним чином. Головний тренер не приховує своїх хвилювань через це. Також Максим Міхельсон наголосив на тому, що командна комплектація ще повністю не завершилась.

4 (3)

Максим Міхельсон, головний тренер БК “Черкаські Мавпи”: “Наше головне завдання – перемагати! Перемагати у завтрашньому матчі Суперкубку, перемагати у турнірі, перемагати у чемпіонаті…. Більше того, перемагати у кожній взаємодії на тренуванні. У нас така мета. Завтра буде однозначно непросто. Ми гратимемо проти дуже сильного колективу, який поправу виграв Кубок України. У нас дуже непроста ситуація. З командою особисто я провів доволі мало часу. Є певні труднощі в підготовчому процесі, адже з командою після збірної я зустрівся лише в аеропорту напередодні гри проти норвежців. Звісно, все це так просто не може пройти, багато роботи попереду. До того ж у нас є питання по складу, ми ще повністю не укомплектувалися. Думаю, перші 2-3 місяці у нас ще змінюватиметься склад. Кобець нам допоможе лише протягом найближчого відрізку, після цього він вирушає в DЛігу, треба буде йому шукати заміну. У контракті американця є пункт з трай-аутом. Якщо ми не вийдемо в основну сітку Єврокубка, можливо, він буде шукати інші варіанти. Роботи багато, але ми сповненні бажання та натхнення працювати”.

Про це інформують в прес-службі БК "Черкаські Мавпи"

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100