реклама

реклама

З нагоди вшанування пам`яті Петра Ребра, відомого українського поета, прозаїка, драматурга, публіциста, літературознавця, гумориста і сатирика, журналом "Склянка Часу*Zeitglas" оголошено  міжнародний конкурс гумористичного твору  “Що робить папірець...” (Проза, поезія, есеї, нариси)

Це літературне змагання прозаїків, поетів та есеїстів має відбуватися відповідно темі сучасності,  насиченої сатирою,  іронію, сарказмом,  бурлеском, пародіюванням, а головне – гумором.

02617766_n2

До розгляду беруться і карикатури та інші малюнки гумористичного характеру.

По завершенню терміну прийому творів (опісля 1 листопада 2018 року плануємо видання Віснику  конкурсу “ Що робить папірець..”

Умови конкурсу:

мова написання – українська або російська;

обсяг віршованого твору – обмежується “повними” двадцятьма восьми рядками (сім класичних чотиривірши /четверостиший/).

Обсяг прозового твору  до 14 000 знаків. Твори, які перебільшують зазначений розмір,  до конкурсного розгляду НЕ БЕРУТЬСЯ!

вік учасників – не обмежений.

кількість творів – ОДИН!

Термін подання творів до 1 листопада 2018 року.

Редакція СЧ приймає до розгляду лише авторські тексти за обов‘язкової наявності:

короткої біографії автора (із зазначенням року народження та вірно поданої поштової адреси автора: Прізвище та ім‘я по батькові, вулиця, номер будинку та квартири, місто, поштовий індекс, номер телефону).

* тексти мають надсилатися е-поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду та у роздруковці на папері з доданням електронної версії /CD, або по е-пошті/ в програмі Word або RTF (з чіткою різницею тире від дефісу, перевіреною орфографією, без усяких обрамлень і довільних форматувань)

Докладно на сайті: https://zeitglas.io.ua/s2617766/

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100