реклама

реклама

На минулих вихідних у селі Балаклеї Смілянського району зібралися найкращі творчі колективи Черкащини на обласне свято «Мистецька толока».

2018-09-24-толока1

Про це повідомляє «Сміла.UA» з посиланням на Смілянську РДА.

Свято розпочалось святковою ходою колективів-учасників. У цьому яскравому дійстві, яке організували та провели фахівці обласного центру народної творчості у співпраці з працівниками районного будинку культури та Балаклеївського сільського будинку культури, взяли участь 25 сільських аматорських колективів із Черкаського, Кам'янського, Городищенського, Шполянського, Золотоніського, Драбівського, Тальнівського та Уманського районів, Білозірької об’єднаної територіальної громади.

Під час проведення свята працювала «Галявина майстрів», де свої цікаві роботи презентували народні майстри Смілянщини.

Більше чотирьох годин дарували свою творчість аматори Черкащини жителям Смілянщини. Пісні у прекрасному виконанні змінювали професійно виконані хореографічні колективи. Вигуки «Браво!» постійно лунали від вдячних глядачів. Такого дійства в Балаклеї не було давно.

Фінальним акордом цієї феєрії сільських талантів став виступ вокального ансамблю «Матусяни» Матусівського сільського будинку культури Шполянського району (художній керівник Володимир Сівак) та вокального гурту «Отаман» Смілянського районного будинку культури (керівник Василь Гончаренко).

Доброзичливі господарі пригощали всіх смачною кашею та духмяним трав’яним чаєм.

2018-09-24-толока

2018-09-24-толока2

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100