реклама

реклама

Чоловік проникав у будинки шляхом підбору ключів. Йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування відносно низки інших правопорушень.

2018-09-24_125824

До Черкаського відділу поліції надійшла низка повідомлень від мешканців міста, які проживають в приватних будинках,  про крадіжки з домоволодінь. Потерпілі розповіли, що невідома особа проникала у їх помешкання шляхом підбору ключа до замка вхідних дверей. Зловмисник викрадав гроші, золоті прикраси, телефони, оргтехніку та комп’ютерну техніку.

2018-09-24_140301

Аналізуючи матеріали кримінальних проваджень поліцейські прийшли до висновку, що ряд крадіжок були вчиненні однією і тією самою особою, адже були схожі між собою за часом та «почерком». Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативники встановили, особу крадія.  Ним виявився раніше судимий за аналогічні злочини  42-річний житель Черкас. Поліцейські затримали його за місцем проживання.  В його квартирі виявлено частину викраденого у потерпілих майна. Чоловік зізнався у вчиненому, розповів, що вчиняв крадіжки в світлу пору доби, коли господарі будинків були на роботі. Знаходив на території домоволодінь хованки, де господарі залишали ключі, відчиняв ними двері та викрадав речі, які мали цінність. Викрадене здавав у ломбарди міста, а кошти витрачав на власні потреби. В розмові з правоохоронцями чоловік розповідає про свою причетність до 8 крадіжок з домоволодінь.

Речові докази вилучено частково. По даному факту Черкаським відділом поліції чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавленням волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування відносно низки інших правопорушень.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100