реклама
Sucurity Police

реклама

Смілянські рятувальники скаржаться на те, що потрібно піднімати питання про проблеми з перебоями води у місті. Вдень вода є, а вночі воду не подають. Через це, якщо вночі трапляється пожежа, рятувальникам проблематично заправляти водою свої автомобілі.

2018-09-25-пож

Одна пожежна машина набирає 2,5 тонни води, повідомляє «smila-ua». Цього вистачає всього на 5 хв роботи. Якщо закінчується вода, досить проблематично її знову набрати. Треба їхати близько 15 хвилин в одну сторону, щоб добратися до водосховища. Для рятувальників цінна кожна хвилина і немає часу роз’їжджати під час пожежі.

Якщо ж водоканал подасть воду вночі, треба чекати як мінімум годину, поки вода заповнить системи і можна буде заправляти автомобіль. Тож це теж не вихід. Перебої з водопостачанням у місті – важлива проблема, яка потребує вирішення. Під загрозою безпека життя смілян.

Також рятувальникам не подобається велика кількість автомобілів у дворах багатоповерхівок. Іноді сміляни так паркуються під під’їздом, що пожежникам важко дістатись до потрібної адреси. В’їзди у двори часто перегороджені бетонними брилами – це теж перешкоджає руху пожежних авто.

Люди забувають про правила пожежної безпеки, правила паркування у дворах. А через людську байдужість і несвідомість може трапитись лихо.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Перехожий 26.09.2018 20:13
Так, Сміла місто особливе...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Сухая вода в таблетках 26.09.2018 15:43
спасёт Смелу! Ведь всего одна таблетка на цистерну воды и тушение пожара можно продолжить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ХХ 26.09.2018 15:24
А кого це хвилює, коли влади немає ніде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100