реклама

реклама

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України, а саме заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), що завдало значної шкоди потерпілому.

630_360_1484151355-3896 Досудовим розслідування встановлено, що жителька м. Золотоноша, з корисливих мотивів, з метою заволодіння бюджетними коштами, шляхом обману, в порушення абзацу 4 п. 10 «Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям», перебуваючи на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Золотоніської міської ради, як особа з малозабезпеченої сім’ї, при поданні до управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Золотоніської міської ради заяв про призначення допомоги на наступні періоди та декларацій про доходи, не вказала про наявність у своїй власності квартири, та в подальшому не повідомляла про наявність у неї нерухомого майна управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Золотоніської міської ради, у зв'язку із чим, незаконно заволоділа бюджетними коштами на загальну суму  понад 100 тис. грн.

Обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до Золотоніського міськрайонного суду та вказаній особі загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Золотоніська місцева прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100