реклама

реклама

Єдиній в Україні партії, яка будується на демократичних засадах, «знизу догори», не дадуть перетворитися на вождистську проолігархічну політсилу, як усі решта. Про це заявив голова Черкаської обласної організації Аграрної партії України Віктор Полозов під час прес-конференції, котру в Черкасах провели голови облорганізацій партії, які зібралися, щоб зустрітися із партійним активом Черкащини.

полозов3

Події, що відбуваються в Аграрній партії, а саме протистояння між головою партії Віталієм Скоциком і більшістю обласних партійних організацій, викликають жваве зацікавлення в українському суспільстві.

– Я та багато інших партійців прийшли в Аграрну партію тому, що почули від Віталія Скоцика, що ця політична сила формується і організовується знизу догори, що тут головна діюча сила – це люди: партійці, прихильники Аграрної партії, виборці, – Віктор Полозов. – Віталій Євстафійович на кожному зібранні наголошував, що над нами немає жодних олігархів, у нас немає вождів, що всі джерела фінансування партії – всередині самої партії. «Я дев’ятий голова партії, після мене буде десятий і так далі. Лідери змінюватимуться, а партія існуватиме й далі», – любить повторювати Віталій Скоцик.

Проте в останні роки у партії відбувалося не зовсім те, що декларувалося. Розпускалися цілі обласні партійні організації тільки через те, що їхній керівник у якихось питаннях посідав позицію, відмінну від голови партії. Місцеві партійні організації намагалися протистояти цим процесам, і якийсь час це вдавалося.

Аграрна партія набувала популярності у суспільстві. За результатами останніх виборів в об'єднані територіальні громади АПУ посіла в Україні третє місце, а в деяких областях, зокрема і на Черкащині, друге. У всеукраїнських рейтингах партія набирає від п'яти до семи відсотків. Досягнувши таких успіхів, Аграрна партія стала цікавою впливовим політикам і бізнесменам, серед яких й Ігор Коломойський.

Віталій Скоцик самостійно вирішив, що братиме участь у президентських виборах. Він тільки проінформував однопартійців про те, що йтиме на вибори і вже роздобув для цього 50 мільйонів доларів.

Після того, як голови 15 із 21 обласної партійної організації висловили Віталію Скоцику свій протест, він провів буквально у лісі фейкове зібрання політради партії, під час якого ці 15 організацій було «розпущено». У свою чергу представники всіх 15 організацій провели своє засідання політради, під час якого заявили, що партія не блокуватиметься з жодною іншою політсилою і висловили недовіру голові партії.

– Ми підтвердили, що Аграрна партія є партією демократичною. Ми не розглядаємо те, що відбулося, як розкол. Навпаки, ці події ще більше згуртували нашу політичну силу. Я впевнений: ми довели своїм виборцям, що заслуговуємо називатися справді народною партією, – наголосив Віктор Полозов.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 конрад 28.09.2018 11:28
Скоцик виявився простим маніпулятором . Нехай опублікує рішення Політради від 15 серпня та 13 вересня та списки реєстрації на обох заходах - тоді можна буде робити якісь висновки про Скоцика як демократичного політика . Поки що - великий ілюзіоніст .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Ну прямо живой Ильич! 27.09.2018 23:11
"Прежде, чем объединяться, и для того, чтобы объединиться, мы должны сначала решительно и определенно размежеваться"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Віталій 27.09.2018 20:12
А я вірю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Доктор 27.09.2018 17:33
Заголовок схожий на діагноз, поставлений проктологом-оптимістом хворому на гіморой. :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Майже повірив 27.09.2018 11:56
:lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100