реклама
Sucurity Police

реклама

Конкурс дитячого малюнку на тему «Зробимо шкільне життя без булінгу» за участю вихованців Черкаської дитячої художньої школи імені Данила Нарбута провело Головне територіальне управління юстиції у Черкаській області 26 вересня.

20180926_155918

Захід пройшов у рамках інформаційної кампанії #СтопБулінг Міністерства юстиції України, метою якої є викорінення з українських шкіл такого ганебного явища, як булінг – прояви насильства по відношенню до своїх однолітків.

– За даними дослідження «UNICEF Україна» за 2017 рік, 67 відсотків дітей зіштовхувалися з боулінгом – були жертвою або свідком, а 40 відсотків постраждалих від цькування взагалі ні з ким не ділилися проблемою і не зверталися за допомогою, – розповів начальник Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, відкриваючи конкурс.

20180926_174650(0)

З початком навчального року працівники черкаської юстиції проводять у школах області заходи, спрямовані на боротьбу з булінгом: правові уроки, інтерактивні ігри, круглі столи із залученням батьків та педагогів тощо.

В конкурсі малюнку взяли участь 30 юних художників віком від 8 до 12 років. Як зазначила заступник директора художньої школи Анна Алабіна, діти отримали завдання за тиждень, тож мали час подумати над розкриттям теми.

20180926_175150

Кращі роботи визначило спеціальне журі до якого входили працівники юстиції, поліції та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Проте подарунки, грамоти і подяки за старанність та креативність отримали всі учасники конкурсу, повідомляють організатори дійства.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100