реклама

реклама

Днями у Черкаському міському центрі зайнятості для 13 студентів Черкаського факультету Національного університету «Одеська юридична академія» спеціальності «Правознавство» було проведено День відкритих дверей. У рамках зустрічі зі студентською молоддю відбулося перше засідання клубу «Побудова кар’єри та професійний розвиток». Студенти 1

У засіданні клубу взяли участь директор міського центру зайнятості Оксана Щербак, начальник юридичного відділу Андрій Передрій та провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних Юлія Симошенко.

Для детального ознайомлення з роботою сервісної установи, фахівці центру провели екскурсію, під час якої студенти ознайомились з функціональними секторами, паспортами ринкоутворюючих підприємств та профорієнтаційними послугами, які надає  служба зайнятості.

Водночас, Андрій Передрій звернув увагу студентства на особливості роботи юридичного відділу, розповівши про професійні обов’язки юрисконсульта, адже в майбутньому студенти можуть обрати роботу саме в державній установі.

Студенти

Розпочавши засідання клубу, фахівець з профорієнтації наголосила на основній його меті, яка передбачає - засвоєння студентами методів збирання, обробки та аналізу інформації стосовно техніки пошуку роботи, формування у них здатності долати невдачі на цьому етапі та спонукання до пошуку оптимальних шляхів виходу зі складних ситуацій.

«У межах клубної роботи зі студентською молоддю реалізовуються такі завдання, як: активізація власних зусиль людини у пошуку роботи, формування її впевненості в особистих здібностях і можливостях, подолання комунікативних та інших психологічних бар’єрів, набуття навичок написання резюме /відеорезюме та співбесід з роботодавцями», - відмітила Юлія Симошенко.

Слід зазначити, що робота клубу «Побудова кар’єри та професійний розвиток» передбачає низку зустрічей з однією постійною групою студентів, що дозволяє щоразу вдосконалювати напрацьовані вміння та проводити практичні заняття базуючись на вже здобутому досвіді.

За словами директора міського центру зайнятості Оксани Щербак, подібні заходи допоможуть студентам опанувати теоретичні основи та практичні підходи щодо вирішення питань працевлаштування та дозволять розкрити їх творчі здібності задля розвитку та побудови професійної  кар’єри у майбутньому.

Черкаський міський центр зайнятості

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100