реклама

реклама

Суддя Черкаського адміністративного суду Петро Паламар, який скасував рішення «канівської» сесії Черкаської міськради про зміну до бюджету Черкас, пішов на лікарняний.

Безымянный Про це йшлося сьогодні під час прес-конференції міського голови Анатолія Бондаренка та його прихильників по міськраді, а також представників міських служб.

Як повідомили юристи, апеляцію на рішення судді вже подано, але його перебування на лікарняному унеможливлює швидкий розгляд питання. Наразі рішення судді Паламаря залишається в силі.

У міськраді сподіваються, що він, «усвідомивши наслідки свого рішення, яке вганяє місто в колапс», сам його скасує.

– Дві особи: позивач і суддя – роблять заручниками трьохсоттисячне місто, – обурився міський голова Анатолій Бондаренко.

Депутат міськради Роман Діскант пообіцяв «зробити все, щоб суддя не працював на своїй посаді».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+10 #3 Реаліст 27.09.2018 18:03
КЛАСИЧНА СПРОБА ТИСКУ НА СУД, З ВИКОРИСТАННЯМ СЛУЖБОВИХ ПОВНОВАЖЕНЬ. Причому, зроблена привселюдно і задокументована десятками журналістів і їхніх ЗМІ.
Чудовий привід для ще одного судового позову - проти ідіота, який возомнив, що його Юлька - вже президентиха з повноваженнями пукіна і Піночета, разом узятих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 бывший 27.09.2018 17:14
Дискант берега не попутал? Сделает все, чтобы судья лишился работы,ты кто такой, барыга дешёвая. Ты лучше в своих забегаловках и магазинах пооформляй людей на работу официально, да плати официально чистую зарплату, не забывая о налогах и отчислениях в пенсионный фонд. Сначала со своими косяками разберись,а потом действия судьи комментируй.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Каркар 27.09.2018 15:42
А нєфіг було таємно засідать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100