реклама

реклама

У Черкасах стартує цикл безкоштовних інформаційно-мотиваційних тренінгів для підприємців та тих черкасців, які лише збирається започаткувати власний бізнес.

Заходи будуть проводитись в рамках «Програми сприяння залученню інвестицій та розвитку підприємництва у місті Черкаси на 2017-2021 роки» за сприяння Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради та за підтримки ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій».

Афіша до тренінгу 1

Упродовж жовтня 2018 року тонкощами відкриття та ведення бізнесу ділитимуться з учасниками тренінгів кожного вівторка – 02.10, 09.10,16.10, 23.10 та 30.10.2018р. о 16.00 в конференц-залі ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» за адресою місті Черкаси, вул. Дашковича 19, мінус 2 поверх (ТРЦ «Хрещатик-Сіті»)

Зокрема, у якості спікерів заходів виступлять черкасці, які досягли значного успіху у підприємництві, які на прикладі свого власного шляху в бізнесі дадуть відповіді на запитання щодо історії успіху проекту, шляхів обрання та перевірки життєздатної бізнес-ідеї, шляхів вибору бізнес-плану і стратегічного планування фінансів, побудови команди як основи успішного бізнес-проекту.

Перший захід заплановано провести 2 жовтня 2018 року о 16.00.

Тема тренінгу: «Як розпочати власний бізнес та мінімізувати податки в умовах змін до Податкового кодексу».

Питання до розгляду:

1.  Що таке підприємництво, чи обов’язково реєструватися ФОП, якщо є дохід.

2.   Чи можна займатися підприємницькою діяльністю без створення ФОП, як правильно зареєструватися, які потрібні документи.

3.   Які документи, в які терміни та як заповнювати новоствореному підприємцю.

4.  Які існують системи оподаткування,яка між ними різниця.

5.   В якому розмірі та в які терміни сплачуються податки. Яка існує звітність, як вести облік.

6. Єдиний соціальний внесок.

За додатковою інформацією звертатись за телефоном: 067 767 24 51.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100