реклама

реклама

Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко під час робочої поїздки на Черкащину перевірив старт реформи середньої освіти в області, зокрема запровадження концепції «Нова українська школа».

DSC_7690

Віце-прем’єр-міністр відвідав кілька навчальних закладів Черкащини, повідомляє прес-служба ОДА. Урядовець оглянув  навчально-матеріальну базу інноваційної загальноосвітньої школи в селищі Пальміра Золотоніської районної ради –  сучасні кабінети математики, біології, хімії, фізики, клас LEGO.

DSC_7696

Також В’ячеслав Кириленко перевірив освітній простір гімназії ім. С. Д. Скляренка в місті Золотоноша Черкаської області, де  також  створено необхідні умови для навчання.

У Черкасах  В’ячеслав Кириленко ознайомився з  освітнім простором гімназії №9 ім. О. М. Луценка.  Цей навчальний заклад також використовує   інноваційну базу для навчання –  інтерактивні  та інформаційні технології, набори робототехніки LEGO. В цій гімназії запроваджено роздільне  національно-патріотичне навчання (класи кадетів та паняночок – хлопці й дівчата  опановують навчальний матеріал окремо).

DSC_7753

Під час робочої поїздки у Черкасах В’ячеслав Кириленко провів нараду з освітянами щодо питань реформування загальної середньої освіти Черкащини. Йшлося про пріоритети Уряду щодо подальшого розвитку освітньої галузі. У нараді взяли участь представники Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України, управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації.

DSC_7808

Нагадаємо, у 2018 році на реалізацію проекту «Нова українська школа» для Черкаської області надано субвенцію з державного бюджету на загальну суму 43,6 млн грн. Першокласники усіх закладів загальної середньої освіти області забезпечені наборами LEGO Six bricks (Шість цеглинок), які безкоштовно розповсюджено у рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та The LEGO Foundation та у межах проекту «Сприяння освіті».

DSC_7882

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 НАТО 28.09.2018 17:44
Роздільне національно-патріотичне навчання це ще той треш. Це взагалі що за дикунство у 21 столітті? НУШка Гриневич---Кириленко, відомих плагіаторів це злочинний план дебілізаціії країни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100