реклама

реклама

28 вересня в Умані стартував міжнародний фестиваль повітряних куль «Монгольф'єрія. Квітуча країна». В першому дні фестивалю взяли участь повітроплавні екіпажі з України, Молдови та Німеччини.

photo_2018-09-28_19-13-26 (2)

В рамках заходу відбувся показ яскравих теплових аеростатів. Гості фестивалю змогли безкоштовно взяти участь в постановці повітряних куль, зробити яскраві фотографії та дізнатися особливості підготовки аеростатів до польотів в рамках майстер-класів від організаторів фестивалю.

Організаторами міжнародного фестивалю «Монгольф'єрія. Квітуча країна» є громадська спілка «Українське повітроплавне товариство» та повітроплавне товариство« Монгольф'єр».

– Ми дуже раді зустрічати в Умані повітроплавні екіпажі з усієї України та європейських країн, – коментує автор проекту Сергій Скалько. – Приємно, що подивитися на фестиваль і взяти участь в польотах приїхали люди з різних міст. Ми щорічно організовуємо фестиваль «Монгольф'єрія», щоб продемонструвати красу українських земель з висоти пташиного польоту, гостинність українського народу і прекрасний світ повітроплавання».

Показ аеростатів і польоти відбуваються щодня з 28 по 30 вересня о 7:00 і 16:30, за умови наявності сприятливої погоди.

Фестиваль «Монгольф'єрія» проходить в Україні з 2008 року. Вперше проект відбувся в м. Біла Церква. За роки існування, фестиваль був організований не тільки на території України, але і в Болгарії, а також Чорногорії. В останні два роки подія об'єднує всіх професіоналів і любителів повітроплавання України і країн ближнього зарубіжжя в місті Умань, під назвою «Монгольф'єрія. Квітуча країна».

Захід проходить за підтримки Уманської міської ради, міського голови Умані Олександра Цебрія і благодійного фонду «Uman Tomorrow».

photo_2018-09-28_19-13-26

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100