реклама

реклама

Понад 14 мільйонів гривень, 55% із яких – кошти міського бюджету, а решта - державна дотація, зробили можливим сьогоднішнє урочисте відкриття в Черкасах нового гімнастичного комплексу в приміщенні колишнього кінотеатру «Мир».

DSC_0658

Як зазначила директор міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» Тетяна Бордовська, цій школі уже 53 роки. До сьогодні навчально-тренувальні заняття проводилися в гімнастичному комплексі громадської організації «Фізкультурно-спортивне товариство «Україна» (спорткомплекс «Спартак») одночасно із школою «Олімпія». З 2009 року для міської дитячої юнацької школи було встановлено почасову орендну плату. Керівництво і тренери спортивної школи не раз зверталися до міської влади із проханням створити в Черкасах власну матеріально-технічну базу для занять гімнастикою.

Відтепер діти займатимуться в новому комплексі, що складається із трьох по-сучасному обладнаних залів.

За словами міського голови Черкас Анатолія Бондаренка, цей спорткомплекс можна було відкрити ще рік тому.

– Але були обставини, які не дозволили зробити це, – зазначив міський голова. – Ви ж знаєте, як «сприяла» цій справі державна влада. Один із моїх заступників Ігор Волошин, який підписав документи, необхідні для придбання за кордоном обладнання, зараз відсторонений. Але не ми відповідаємо за цю владу, яка сьогодні, на жаль, не наша...

Анатолій Бондаренко подякував за справді дієву допомогу народному депутатові Олегові Петренку, депутатам Черкаської міськради, виконкому, будівельникам, колективу комплексної дитячо-юнацької школи «Спартак».

За словами мера, тепер у Черкасах розпочнеться реконструкція спортзалу для дзюдо (в приміщенні Будинку культури імені Івана Кулика), футбольних полів.

– Будемо робити все, щоб Черкаси стали справжньою спортивною столицею України, – додав Бондаренко.

За словами заступника міського голови Юрія Ботнара, міська влада і далі розвиватиме спортивну інфраструктуру Черкас, щоб наша нація, черкаська громада були здоровими і сильними.

Учасників урочистостей привітав народний депутат трьох скликань Олег Тягнибок, який перебуває з візитом у Черкасах.

DSC_0720

DSC_0723

DSC_0690

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 сервер 01.10.2018 11:32
Мы надеялись, что там будут больше видов спорта. И танцы. Жаль
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Цікаво 01.10.2018 10:48
Цитую Очень хороший:
обьект как для города,так и для ворюг у власти,которые заработали миллионы гривен(за хранения оборудования и т.д.).Ксати уголовное днло прикрыли по нем,или еще торгуются?(риторический вопрос)

Якщо вони, як кажуть "під пресом" умудряються "заробляти", то уявіть, що буде коли ім ніхто не заважатиме?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Очень хороший 01.10.2018 06:05
обьект как для города,так и для ворюг у власти,которые заработали миллионы гривен(за хранения оборудования и т.д.).Ксати уголовное днло прикрыли по нем,или еще торгуются?(риторический вопрос)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100