реклама

реклама

Прокурором Уманської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 40-річного жителя Уманського району, який обвинувачується в умисному вбивстві свого знайомого, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

630_360_1484151355-3896 Слідством установлено, що в грудні 2017 року, в одному із будинків міста Умані, зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, діючи умисно та цілеспрямовано, в ході конфлікту, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин зі своїм 41-річним знайомим, який переріс в бійку, з метою заподіяння смерті останньому, усвідомлюючи протиправність своїх дій, наносив потерпілому чисельні удари кухонним ножем, внаслідок яких настала смерть чоловіка.

28 вересня 2018 року за результатами судового розгляду Уманським міськрайонним судом чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі.

Наразі вказаний вирок не вступив у законну силу та вивчається прокуратурою на предмет його законності.

Про це повідомляє Уманська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100