реклама

реклама

Нещодавно група учнів Шполянської громади разом з керівником-учителем англійської мови  гімназії Кравченко Тамарою повернулися із Великобританії.

viber-image-3

Протягом трьох тижнів Колісник Богдан, Курінний Ілля, Нечай Альбіна, Пасєка Анна та Шовковий Олександра, на запрошення Британського освітнього комплексу «East-West Bridge Centre»,  навчались відповідно до міжнародного формату.  Діти із захопленням вивчали новий мовний рівень, виконували різноманітні завдання та готували власні креативні проекти. Безумовно, щоденне спілкування з носіями мови допомогло подолати комунікативний бар’єр та повірити у власні сили й можливості.

viber-image2-1-768x1024

Багато нових і незабутніх вражень отримали діти від відвідування Букінгемського палацу та другої резиденції королеви Єлизавети ІІ у Віндзорі,  музеї Лондона . Учні  дізнались багато цікавих фактів із життя королівської сім’ї, історії Лондона і Великобританії та про визначні місця Туманного Альбіону. Всесвітньо відомий Оксфорд  відкрив  завісу загадкового світу Гаррі Поттера і дав можливість побачити університет, де знаходиться та сама Велика зала Хогвартса.

А відвідавши студію братів Варнерів «Створення Гаррі Поттера», ще довго ділились враженнями від побаченого. Музей воскових фігур Мадам Тюссо теж народив  хвилю емоцій та вражень. Захват від  видів на Лондон з висоти 135 метрів з Лондон Ай ще довго буде в серці кожної дитини. Школярі отримали не тільки інформацію про історичний та культурний спадок Великобританії, а й стали самостійнішими, розвинули навички спілкування з іноземними однолітками та дорослими.

Про це повідомляє прес-служба Шполянської міської ОТГ.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Черкащанин 02.10.2018 16:21
Це круто, коли дітлахи з райцентру вже їздять до Британії!
Порівнюю з нашим дитинством у "совку", коли навіть турпоїздка у Польщу або Чехію були чимось майже нездійсненним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Гроші 02.10.2018 12:32
Тепер діти можуть порівняти рівень життя Великої Британії та України та подумати про те, яке майбутнє чекає на них на рідній Шполянщині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100