реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні трагічно загинув студент Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Сергій Кравченко. 18-річний хлопець навчався на першому курсі, здобуваючи фах історика та археолога.

5505

Смерть хлопця настала внаслідок падіння з 6-го поверху гуртожитку №1 за адресою Крилова, 51. Помер він вже в лікарні, у нього зафіксовані політравми, травма живота і перелом.

Поліція наразі лише підтверджує факт загибелі хлопця, однак не розголошує подробиць — чи це було самогубство, чи ні.

Як розповіла у коментарі «ВиЧЕрпно» директор навчально-наукового інституту історії і філософії Наталія Земзюліна, хлопець проживав у селі Вереміївка Чорнобаївського району.

Із 4-х тижнів навчання він відвідав лише два. Два останні тижні він пролежав у лікарні із виразкою шлунка. Вчора Сергія тільки виписали з лікарні й сьогодні він мав приступити до занять.

- Зранку він спілкувався з батьками, — розповіла Наталія Іванівна. — Вони проговорили ситуацію. Йому, скажімо так, легше не стало. Він переживав фізичну біль. Зрештою, вони порадилися, що до кінця тижня він ще походить до університету, а потім приїде додому і вони прийматимуть рішення, що робити далі.

Пані Наталія охарактеризувала Сергія як позитивного і комунікабельного. ЗНО він склав на високому рівні, проблем із навчанням не мав, окрім пропусків через хронічну хворобу.

Спочатку Сергій вступив до аграрного ВНЗ, де провчився півроку, але згодом вирішив, що його фах — це історія.

- Він був задоволений процесом навчання, ніяких претензій немав, але ж провчився лише два тижні. Проте навіть коли лікувався, декілька разів приходив на семінари, тобто дуже відповідальний хлопчина був. Дуже шкода. Він мріяв стати археологом, — відзначила Наталія Земзюліна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100