реклама

реклама

5-6 жовтня у Черкаському інституті пожежної безпеки відбудуться заходи з нагоди відзначення 45-ї річниці з дня створення навчального закладу.

timthumb.php

5 жовтня о 13.00 у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, за адресою: м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8 відбудуться урочисті заходи з нагоди відзначення 45-ї річниці з дня створення навчального закладу.

Під час урочистостей планується відкриття пожежного депо та Центру українсько-польських освітніх інновацій. Присутні зможуть переглянути показові виступи кращих спортсменів інституту та виконання курсантами вправ при проходженні вогневої смуги психологічних перешкод.

Також в рамках проведення заходів 5 жовтня о 10 годині на навчальному полігоні інституту (ПАТ «Азот») відбудуться тактико-спеціальні навчання «Ліквідування надзвичайної ситуації на промислових об’єктах».

6 жовтня о 10 годині відбудуться тактико-спеціальні навчання «Проведення аварійно-рятувальних робіт на водних об’єктах та гасіння пожеж в населених пунктах та екосистемах».

Місце проведення: Черкаський район, с. Свидівок, вул. Дахнівська, 31 (навчальний комплекс інституту).

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100