реклама

реклама

Одним із першочергових завдань Чигиринської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості є досягнення високого рівня співпраці з роботодавцями, що передбачає розуміння та наполегливу роботу над якіснішим задоволенням їх потреб. Результативною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення ярмарків, міні-ярмарків вакансій, що відкриває можливість побудови спільного діалогу між роботодавцями та шукачам роботи.

Чигирин

Зокрема, спеціалістами Чигиринської районної філії у вересні поточного року було організовано і проведено 2 ярмарки вакансій для 10 роботодавців, під час яких було заявлено 22 актуальні вакансії. Участь в ярмарках взяли понад 37 безробітних.

На ярмарки були запрошені керівники й представники організацій та підприємств міста та району, серед яких: приватний підприємець Олександр Нагаєв, філія «Вітове» ТОВ СП «Нібулон», ТОВ «Богданова гора», ТОВ АФ «Тіньки», ТОВ «Аграріко», ПП «НАДІЯ», ВТФ «Вікторія», ТОВ «Продагроінвест» та інші.

Серед запропонованих вакансій найбільш затребуваними були робітничі професії, такі як: електрик дільниці, транспортувальник, майстер зміни, бухгалтер з оперативного обліку, кухар, швачка,  вантажник, електрогазозварник, муляр, маляр, лицювальник-плиточник, підсобний робітник, тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва тощо.

У ході зустрічей обговорювались питання графіку та режиму роботи, заробітної плати, основних обов’язків до претендентів на ту чи іншу посаду, умов праці на робочому місці та питання транспортної доступності. Після надання детальної інформації, роботодавці проводили індивідуальні співбесіди з шукачами роботи.

У результаті спільних зусиль -  2 особи були працевлаштовані, більше 20 осіб пройшли співбесіди та ще 12 – залишили свої резюме роботодавцям.

«Проведення таких заходів сприяє зміцненню партнерства та налагодженню взаємовідносин між службою зайнятості, роботодавцями та шукачами роботи і допомагає вирішити кадрові питання на тому чи іншому підприємстві мобільно та ефективно», - прокоментувала начальник відділу взаємодії з роботодавцями Людмила Новіцька.

Чигиринська районна філія ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100