реклама
Sucurity Police

реклама

Фахівці Управління Держпраці у Черкаській області провели планову перевірку додержання приватним акціонерним товариством «Черкаський асфальтобетонний завод» (м. Черкаси, вул. Чигиринська, 86) вимог законодавства з охорони праці та промислової безпеки.

При перевірці виявлено численні порушення вимог нормативних актів, що створюють загрозу життю та здоров’ю працівників вказаного товариства, та не були своєчасно усунені. У зв’язку із цим Управління звернулося до суду з позовом про застосування до товариства заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

Суд зазначає, що виконуючи роботи підвищеної небезпеки та експлуатуючи машини, механізми, устаткування підвищеної небезпеки без відповідного дозволу, з порушенням встановлених правил, без належного інструктажу, тощо, роботодавець створює небезпечні умови для роботи своїх працівників, а тому суд переконаний, що виявлені порушення законодавства про охорону праці спричиняють загрозу життю та здоров'ю людей.

За результатами розгляду справи № 823/2340/18 за позовом Управління Держпраці у Черкаській області до ПрАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю) Черкаським окружним адміністративним судом прийнято рішення, яким адміністративний позов задоволено повністю.

До ПрАТ «Черкаський асфальтобетонний завод» застосовано заходи реагування у сфері державного нагляду (контролю) та зобов’язано зупинити до усунення порушень, які створюють загрозу життю працюючих:

- виконання газополум’яних робіт;

- роботу (експлуатацію) електроустаткування вище 1000 В (трансформаторної підстанції) електрозабезпечення ПрАТ «Черкаський асфальтобетонний завод»;

- роботу (експлуатацію) технологічного устатковання та елементів системи газопостачання природним газом, а також газовикористовуючого обладнання потужністю понад 0,1 МВт;

- виконання газонебезпечних робіт.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100