реклама

реклама

Молоді активісти в Аграрній партії – не тільки для того, щоб роздавати агітки і проводити видовищні флешмоби. Вони – підтримка старшим однопартійцям, активні учасники всіх проектів, у тому числі – розробки законодавчих ініціатив.

1

Про це заявила голова молодіжного крила Аграрної партії України, член політради АПУ Анна Мадей під час зустрічі з молодими активістами Черкаської обласної організації.

– Ми прийшли в Аграрну партію з великою вірою в Україну. Молодіжне крило, яке активно запрацювало трохи більше ніж півроку тому, довело, що варте того, щоб із ним рахувалися, – наголосила Анна.

У непростий час внутрішнього очищення і оновлення, який сьогодні переживає партія, молодь посіла конструктивну позицію, закликавши всі сторони до діалогу.

– Нас почули партійці в регіонах України, але, на жаль, не почув голова партії Віталій Скоцик... – зазначила Анна Мадей. – В результаті молодь, як і більшість однопартійців, висловила йому недовіру.

Але, незважаючи на ці процеси, молодіжне крило продовжує розбудову своєї команди. Робота ведеться за трьома ключовими напрямками: реалізація всеукраїнських і місцевих проектів, залучення молоді до активної участі в житті громад і розробка законодавчих ініціатив передусім з питань молодіжної політики.

Як зазначив заступник голови молодіжного крила Георгій Лаптій, основних усеукраїнських проектів – шість: «тренінгова платформа» (школа молодих політиків, випускники якої стажуються на посадах помічників депутатів, голів ОТГ, бізнес-клуби), «зелені янголи» (підтримка літніх людей, категорійних дітей, ветеранів АТО тощо), «зелені хаби» (літературні вечори, майстер-класи, флешмоби, екскурсії), «зелені янголи довкілля» (екологічні акції, шефство над зеленими зонами), спорт (організація спортивних турнірів та акцій), інновації (ноу-хау, робототехніка, віртуальний простір тощо).

– Ми не роздаватимемо гречку, як інші партії. Наші земляки повинні відчувати, що ми дивимося на них як на людей, а не як на виборчі голоси, – наголосила Анна Мадей.

Як зазначили молоді активісти АПУ з Черкащини, обласна організація, яку очолює Андрій Коваленко, має вже чималий досвід, особливо в тренінговій, спортивній діяльності, заохоченні молоді до активного громадського життя.

– Цим досвідом ми готові поділитися під час молодіжного фестивалю, який Аграрна партія готується провести незабаром, – зазначив Андрій.

Голова обласної організації АПУ Віктор Полозов, підсумовуючи результати зустрічі, наголосив, що молодіжне крило на Черкащині, напевне, – одне з найактивніших.

– Молодь – наше натхнення, – сказав Віктор Олександрович. – Зараз ми спільно долаємо непростий період у житті партії. Гартуючись, ми стаємо сильнішими. Упевнений, що ми гідно покажемо себе у наступних виборчих кампаніях. І переможемо!

2

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Они ровесники Корчагина 07.10.2018 16:20
Цитую Маладим дарогу?:
За столом - Вітя Полозов і Ніно Жук. По скільки років цим "комсомольцям"? :lol:

Вместе, есчо с боёв на колчаковских фронтах!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Dmytrii 07.10.2018 15:09
А чому вони мовчать, що Скоцик взяв 50 млн. баксів у Коломойського і не захотів поділитись з ними? А вони ж обідились на нього :sad: :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Регіональна Тальнівщина 05.10.2018 22:07
Навіть на символіку на стаканчиках не скупляться. Вліваніє щєдроє, як в старі добрі часи 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 АПУ всє возрасти покорни 05.10.2018 13:59
Цитую Маладим дарогу?:
За столом - Вітя Полозов і Ніно Жук. По скільки років цим "комсомольцям"? :lol:

А чо, ніззя? Юний орел і малада вовчиця)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Маладим дарогу? 05.10.2018 13:00
За столом - Вітя Полозов і Ніно Жук. По скільки років цим "комсомольцям"? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100