реклама

реклама

 

Упродовж 6-7 жовтня 2018 року в Європі будуть походити щорічні дні спостережень за мігруючими птахами (EuroBirdwatch). У цьому році відзначається 25 річниця з початку заснування цієї акції. Її мета – збір даних про мігруючі види птахів, моніторинг та привертання уваги широкого кола людей до проблем охорони птахів.

 

1

Загалом у Черкаській області зустрічається понад 270 видів птахів, серед яких більшість – понад 250 – є перелітними  або зустрічаються під час сезонних міграцій. В осінній період у межах міста Черкаси можна зустріти декілька десятків видів.

Організаторами спостережень за птахами у м. Черкаси є орнітологи Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького спільно з КП «Дирекція парків».

У суботу, 6 жовтня, з 8.00 до 14.00 у парку «Сосновий Бір» на оглядовому майданчику будуть проводитись спостереження за мігруючими птахами. Будь-хто може приєднатися до них. Професійні орнітологи готові показати мешканцям м. Черкаси та гостям найпоширеніших птахів парку «Сосновий Бір» та розповісти особливості їхнього річного циклу. Щогодини для бажаючих будуть проводитись екскурсії парком з метою ознайомлення з видовим складом птахів.

Організатори дійства запрошують усіх охочих взяти участь в акції та долучитися до спостережень за птахами!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100