реклама

реклама

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області на автодорозі загального користування державного значення Н-01 Київ-Знам’янка у Смілянському та Кам’янському районах Черкаської області на ділянці км 216+000 – км 229+780 завершено роботи із проведення поточного середнього ремонту – влаштовано асфальтобетонне дорожнє покриття з попереднім підсилення основи.

Підрядним підприємством, на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області, влаштовано нове асфальтобетонне покриття на всій ділянці автодороги. Проведено роботи зі стабілізації основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг». Влаштовано вирівнюючий та верхній шари асфальтобетонного покриття на всій протяжності ділянки автодороги.

Також було ліквідовано понад 1800 метрів пучин шляхом стабілізації ґрунтової основи земляного полотна із використанням геотестилю.

Окрім того, проведено укріплення узбіч, встановлено нове металеве бар’єрне огородження, влаштовано дорожню розмітки холодним пластиком, замінено старі дорожні знаки на нові, влаштовано зупинки громадського транспорту. На відміну від маркування фарбою зі строком експлуатації шість місяців, пластикова розмітка має високу зносостійкість та трирічний термін гарантії.

У селі Михайлівка Кам’янського району на пішохідному переході через автотрасу встановлено автономне зовнішнє освітлення.

Ремонт цієї ділянки автодороги було розпочато у 2017 році у межах передбаченого урядом фінансування. У 2018 відновлення автодороги продовжилося за маршрутним принципом згідно затвердженої Кабінетом Міністрів України Державної цільової економічної програми розвитку автодоріг загального користування державного значення на 2018-2022 роки, згідно з якою заплановано відремонтувати основні коридори державного значення за маршрутним принципом та об’єднати хорошими автошляхами усі обласні центри країни.

Постійний технічний нагляд за проведенням робіт здійснювали спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії з контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».

4

Роботи з відновлення автодороги від міста Сміла до кордону Кіроградської області на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка було розпочато у 2013 році. На сьогодні повністю відновлено ділянку автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка протяжністю 36 км від Сміли і до адміністративного кордону Кіровоградської області.

Наступного року роботи з поточного середнього ремонту та відновлення асфальтобетонного покриття на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка розпочнуться від міста Сміла і до кордону Київської області.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Запитання 07.10.2018 23:39
Коли нарешті почнете ремонтувати дорогу Н-16 сполученням Умань-Черкаси?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100