реклама

реклама

Емоційні дописи прокурора Черкаської області Сергія Овчаренка у «Фейсбуці» щодо міської влади Черкас не залишилися непоміченими громадськістю. Переглядаючи сторінку прокурора, можна побачити, що вона була більше як обличчям прокуратури, де ретранслювалися новини відомства. Нині ж прокурор досиль хвилююче та емоційно, з застосуванням епітетів, критикує міського голову Черкас.

«Прочерк» поцікавився в оглядачів, чому прокурор в такій нестримній емоційній формі зав’язав словесну перепалку в соцмережах?

Керівник ГО «Академія стратегічних досліджень» Сергій Пасічник каже, що пояснення цьому два:

– Очевидно, є вказівка від ГПУ довести справу до логічного завершення. По-друге, команда міського голови і його сателіти намагатимуться перевести юридичні аспекти справи в політичну площину. Підстави для цього, звісно є, але ж зрозуміло, що Канівська сесія стала тими граблями, після яких навіть прокуратура мусила згадати про причини свого існування, – зауважує Пасічник.

Нагадаємо, що сьогодні прокурор області вчергове емоційно пройшовся по «Батьківщині» і Бондаренку, заявивши, що завтра партія звезе під вікна прокуратури проплачених псевдоактивістів.

Як відомо, що на завтра «Батьківщина» планує акцію під прокуратурою.

Нагадаємо, що в п’ятницю представники черкаської прокуратури намагалися вручити міському голові Анатолію Бондаренку клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання.

Представник прокуратури Леонід Черниш повідомив, що нині Анатолій Бондаренко має статус підозрюваного у кримінальному провадженні. Підписувати клопотання Бондаренко не схотів. Але йому повідомили, що чекають мера у понеділок о 12.00 в черкаській місцевій прокуратурі.

Раніше прокуратура повідомляла: досудовим розслідуванням установлено, що підозрюваний, будучи посадовою особою органу місцевого самоврядування, як міський голова міста Черкаси, який відповідно до законодавства України очолює Черкаську міську раду на її пленарних засіданнях і має чітко визначені законодавством повноваження, зокрема відкривати, вести та закривати сесію міської ради, забезпечувати гласне проведення сесій із забезпеченням права кожного бути присутнім на них, умисно, всупереч інтересам місцевого самоврядування створив штучні перешкоди в роботі депутатів Черкаської міської ради.

З приводу справи по Бондаренку досить емоційно висловлювалися і сам мер, і прокурор. Мер натякав на несамостійність рішень прокурора області і вказував, звідки ноги ростуть, а прокурор порівнював мера з хлопчиськом, який тікає.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Ван Гог 08.10.2018 14:10
Гріхи і справи бувають як з умислом, так і зроблені в безумстві...))) але ні те ні інше не звільняє від відповідальност і...В Анатоля більшість гріхів і справ зроблених звісно в безумстві або завдяки йому...))), але відповідати прийдеться...Ех, заліз ти Анатоль "зі своїм рилом та в калашний ряд", думав що "хто бил нікєм тот станєт всєм"...ні , так не буває...порода і кров (генетика) робить людину сильною і вагомою, а шавка завжди лишається шавкою, Фунтом, на якому колись згадають усі його грішки...Тобі треба було після девяностих тихенько разом з Лексусом сидіти тихенько в Лисянці і не рипатись, а тебе понесло...у мери...не в свої сані...Тепер вигрібай...Із-за дурної голови і ногам спокою не буде...))) (Полиняєш на бабло здорово...)))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ох 07.10.2018 22:11
Будуть розмазувати в часі до чергового пришестя спасительніці жЮлі, ну а тоді дєржитєсь бл@ді...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100